Despre noi

From Florence with love ♥♥♥

Genți din piele naturală - Made in Italy!

Imaginea și atitudinea unei femei încrezătoare, este susținută de o mulțime de factori, însa este extrem de important ca accesoriile pe care le poartă sa-i reflecte stilul și starea de spirit.

Perfecționate până la cele mai mici detalii, versatile prin multitudinea de forme și culori, colecțiile de genți, rucsacuri și poșete din piele naturală MiaVera iți oferă eleganța și simplitatea în armonie perfectă.

Inspirați de măiestria artizanală din Florența, tradiția formată din excelență stilistică, dar și atentia constantă față de tendințele moderne, am creat acest magazin, prin care ne dorim să oferim clienților noștri produse de calitate, cu design deosebit, la un preț accesibil.

Alegerea unei genți din piele naturală este facută în funcție de nevoile și preferințele personale. Fie ca optezi pentru o geanta in stil office sau preferi o geantă casual, menită sa fie în trend cu tendințele urbane, la magazinul de genți MiaVera te așteptăm cu o selecție variată de genți si poșete din piele naturală, potrivite pentru orice ocazie.

 La MiaVera încercăm să ne surprindem vizitatorii cu genți de damă atent selecționate, o gamă variată de culori, calitate ireproșabilă și nu în ultimul rând, cu stilul unic și inconfundabil, recunoscut în definiția și în garanția produsului "Made in Italy".