Transport si retururi

MiaVera.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare: Fan Courier, Livrare gratuita in 3-5 zile lucratoare de la plasarea comezii.

Daca, din orice motiv, produsul achizitionat nu va multumeste 100%, il puteti returna sau inlocui in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.

Deoarece ne dorim sa oferim clientilor nostri o experienta placuta la cumparaturi, prin imbunatatirea continua a calitatii produselor si serviciilor oferite, va vom fi recunoscatori daca ne veti comunica si motivele returnarii. Va multumim!

Pentru a inlocui sau returna produsele, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa office@miavera.ro,cu titlul "returnare produse", cu informatiile solicitate mai jos.


Informatiile necesare returului sau schimbului de produse:

  • data expedierii coletului;
  • numarul Comenzii;
  • modalitatea de compensare (inlocuire sau retur);
  • suma de returnat;
  • adresa de unde curierul urmeaza sa preia coletul de retur;
  • datele contului bancar: IBAN si titularul contului


Odata cu solicitarea de returului sa specificati si modalitatea de compensare aleasa.

1. Daca optati pentru inlocuirea produsului cu un alt produs disponibil pe Miavera.ro  iar valoarea celui din urma este diferita de cea a produsului returnat, vom proceda astfel:


- daca produsul ales este mai ieftin, diferenta va fi returnata in contul dumneavoastra.
- daca produsul ales este mai scump, veti achita diferenta ca in cazul unei comenzi obisnuite, plata ramburs la primirea coletului.


2. Daca optati pentru rambursarea banilor, rugam sa ne comunicati pe e-mail codul IBAN si numele complet al titularului cardului.
Returnarea banilor se face exclusiv prin  transfer cont bancar.  Plata returului se face in 5-7 zile lucrătoare de la confirmarea primirii returului si a tuturor informatiilor necesare pentru a face plata (IBAN corect si titularul contului).


Cheltuieli de returnare:


Transportul pentru returnarea produselor trebuie sa se faca prin aceeasi companie de curierat prin care a fost asigurata livrarea coletul initial, iar costul va fi suportat integral de noi. Dupa ce ne comunicati de intentia de a face retur, noi vom face o solicitare de ridicare.
Daca doriti să efectuati returul in alte conditii, dumneavoastra trebuie sa achitati contravaloarea returului.Conditii pentru returnarea produselor:


- Sa ne instiintati prin e-mail, in termen de 14 zile calendaristice, de intentia dumneavoastra de a returna unul sau mai multe produse.
- Produsul trebuie sa pastreze eticheta originala si sa nu prezinte semne de uzura sau deteriorare
- In momentul predarii catre firma de transport, produsul impreuna cu ambalajul producatorului trebuiesc impachetate corespunzator, cel putin intr-o alta cutie sau punga pentru a nu se deteriora in timpul transportului, astfel incat sa nu prezinte urme de deteriorare legate de impachetare.
- Ne rezervam dreptul de a refuza si implicit de a trimite inapoi catre dumneavoastra orice produs care nu indeplineste intocmai conditiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat.

MiaVera Exclusive Boutique SRL isi rezerva dreptul de a refuza retururile care nu indeplinesc conditiile de returnare. Exceptie fac doar cazurile in care produsele au defect de fabricatie.Adresa pentru returnarea produselor este:

SC MiaVera Exclusive Boutique SRL, Aleea Codrii Neamtului, Nr. 5L
Pentru orice alte detalii sau informatii, nu ezitati sa ne contactati prin e-mail, la adresa office@miavera.ro sau telefonic la numărul 0745 822 415 (disponibil de luni pana vineri, în intervalul orar 09.00 - 18.00).
Va raspundem cu placere, in cel mai scurt timp.